Award Winning Back to Glory Residential House

Lo, Fang Ming Shares The Back to Glory Residential House

Lo, Fang Ming, the designer of the awarded work Lo, Fang Ming's BACK TO GLORY Residential House explains, To renovate the 40-year-old old apartment, we break the limit of a traditional Asian apartment through a gigantic skylight in two stories and multi-axial spatial development. The design solves the problems of insufficient lighting, feeling of narrow space in a low floor apartment and humidity caused by rainy climate. Externally, we build magnificently mansion-like appearance for the apartment and comprehensively establish open, penetrating, and bright atmosphere in life..

Award Winning Back to Glory Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58917

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Meet Design homepage.

Design Studio

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/meetdesign.net/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/meetdesign.net/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/meetdesign.net/html/article.php on line 280