Eco Residential:screen House by Renaissance Planners & Designers

Renaissance Planners & Designers Reveals The Screen House Eco Residential

Renaissance Planners & Designers, the designer of the awarded project Eco Residential by Renaissance Planners & Designers explains, The existing house was dark and poor cross ventilation. Therefore we propose a new concept to have large windows, but at the same time filtering the heat from the sun. The stairs acts as an airwell with a skylight and ventilation vents.Thus improving the air circulation in the house keeping it constantly cool. The screen on the external facade not only acts as shade from the sun but also giving privacy for the user as the neighbouring houses are built closely to each other..

Eco Residential:screen House by Renaissance Planners & Designers Images:


End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Meet Design homepage.

Design Contest

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/ on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/ on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/ on line 280